Adresa:
Jurija Gagarina 193
Novi Beograd, 11070

Radno vreme:
Ponedeljak - Petak: 9h - 18h
Subota: 10h - 15h

AXIOM computers

SZR Axiom Computers je kompjuterska firma koja se nalazi u Beogradu, osnovana 2003. godine i pruža širok spektar usluga vezanih za prodaju i popravku računara i računarske opreme, desktop računara i laptopova. Firma je osnovana sa ciljem da klijentima pruži visokokvalitetnu uslugu i zadovolji njihove potrebe u pogledu računarske opreme i softvera. Axiom Computers ima tim stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom u ovoj oblasti, koji su spremni da pruže savete i podršku klijentima u vezi sa kupovinom računara i računarske opreme, kao i u vezi sa popravkom i održavanjem. Firma ima za cilj da pruži brzu, pouzdanu i profesionalnu uslugu.

Održavanje računara za Vašu kompaniju

Naša usluga uključuje nabavku i servisiranje računara, online podršku, izlazak na teren i rešavanje problema u najkraćem roku, kreiranje i održavanje internet mreže. Međutim, ono što nas zaista izdvaja je proaktivno održavanje računarske opreme i mreže, što nam omogućava da predupredimo probleme pre nego što se dese. Takođe, naš tim stručnjaka ima iskustva u radu sa različitim vrstama poslovnih sistema i softvera, što nam omogućava da brzo i efikasno rešavamo probleme. Naš ugovor pruža vašoj kompaniji i predvidljive troškove, što je posebno važno za firme koje žele da planiraju svoj budžet unapred. Pored toga, naš tim pruža savete za unapređenje sistema kako biste dobili najbolju moguću performansu od svoje opreme, kao i redovna ažuriranja sistema i softvera kako biste uvek bili u koraku sa tehnologijom. Sve ovo čini naš ugovor za održavanje računara idealnim izborom za kompanije koje žele da osiguraju da njihova IT infrastruktura radi bez problema, što im omogućava da se fokusiraju na svoje poslovanje.

Projektovanje i postavljanje računarskih mreža

Svakoj kompaniji je potrebna pouzdana i efikasna računarska mreža koja će osigurati stabilnu i brzu komunikaciju među zaposlenima. Upravo zbog toga, AXIOM tim nudi kompletnu uslugu projektovanja i postavljanja računarskih mreža, počevši od izbora najoptimalnijeg rešenja pa sve do finalnog testiranja. Naši stručnjaci će pažljivo analizirati Vašu situaciju i predložiti projekat koji će najbolje odgovarati Vašim potrebama.

Naša usluga izvođenja radova je profesionalna i pouzdana, obezbeđujući Vam miran san tokom celog procesa postavljanja računarske mreže. Naš tim će se pobrinuti za sve detalje, uključujući instalaciju kablova i opreme, konfigurisanje mreže i testiranje sistema kako bismo osigurali da sve funkcioniše besprekorno.